q Om oss - Your Ability AB

Uppnå er optimala förmåga

Your Ability AB 

Your Ability är en mångsidig verksamhet med två huvudområden.
För det första, som ett arbetsterapeutiskt konsultföretag, stöttar vi vårdenheter för att förbättra, effektivisera och synliggöra sin arbetsterapi. Våra konsulter är erfarna och kompetenta inom hemsjukvård, primärvård, vårdavdelningar, boenden och psykiatri. Dessutom utför vi arbetsterapeutiska utredningar för arbetsförmåga, personlig assistans och bostadsanpassningar.

Vårt andra ben är vår hälsoklinik i Eskilstuna, som vi drivit sedan 2018. Som registrerade vårdgivare har vi ett team bestående av naprapater, legitimerade arbetsterapeuter, fysioterapeuter och idrottsmassörer. Vi är det självklara valet för Eskilstunas invånare som strävar efter att uppnå sin optimala förmåga. Vi specialiserar oss på återhämtande, förebyggande och rehabiliterande behandlingar med de senaste evidensbaserade metoderna, inklusive kryoterapi, medicinsk laser, koppning och dry needling. Hos oss får du en grundlig undersökning och en skräddarsydd behandlingsplan.

Your Ability AB är en mångsidig aktör inom arbetsterapi och hälsa. Vi kombinerar konsultverksamhet för att stärka vårdenheter med föreläsningar, handledning och arbetsterapeutiska utredningar. Dessutom driver vi en hälsoklinik som erbjuder ett brett utbud av behandlingsalternativ.

Your Ability AB
Eskilsgatan 20
633 56 Eskilstuna

info@yourability.se
016-510888