Din partner inom rehabilitering

Hos oss hittar du arbetsterapeut naprapat och fysioterapeut. Vi har dem återhämtande, förebyggande och rehabiliterande insatserna du behöver.

Boka behandling

Välkommen till oss

Your Ability är ett arbetsterapeutisk konsultföretag med egen hälsoklinik i centrala eskilstuna. Våra arbetsterapeutiska konsultuppdrag har fokus i att förbättra, utveckla och effektivisera arbetsterapin på vårdenheter. Vi erbjuder föreläsningar, handledning och arbetsterapeutiska utredningar. Via vår hälsoklinik har vi ett brett utbud av behandlingsmetoder oavsett om du är i behov av förebyggande, återhämtande eller rehabiliterande behandlingar.

Privatperson Företagare

Utredning och bedömning
 

Utredningar och bedömningar.

Våra utredningar utgår alltid från evidensbaserade arbetsterapeutiska instrument som vi har god erfarenhet att tillämpa. Vi har kompentens att utföra utredningar och bedömningar: Arbetsförmågebedömningar, ADL-bedömningar, Hjälpmedelsbehovs-bedömningar, aktivitetsnivåer m.m.

 

Konsultativ tjänstgöring.

Vi erbjuder tidsbestämd tjänstgöring när er verksamhet behöver uppstöttning. Vi erbjuder både arbetsterapeutisk konsulttjänstgöring samt tjänstgöring som rehabkoordinator. Då vi är ett konsultföretag erhåller alltid er verksamhet en utvärdering av oss efter vår tjänstgöring, där vi sammanfattar vår tid hos er. I denna utvärdering kan eventuella tips och råd kring vidareutveckling och förslag på effektivisering av er verksamhet förekomma.

Utredning och bedömning
 

Föreläsningar.

Vi erbjuder diverse olika föreläsningar som alltid utgår från ett perspektiv av arbetsterapi. Vi har föreläsningar kring Aktivitetsbalans, återgång till arbete. Vi erbjuder även att hålla i delar av gruppföreläsningar/behandlingar som PEGASUS.

 

Elevhälsa - för ett jämlikt lärande.

Är du en rektor eller utvecklingsansvarig som också strävar efter ständig förbättring inom er verksamhet? Låt oss på Your Ability då berätta mer om vårt skolpaket. Klicka på knappen nedan för att läsa mer.

Läs mer

Laserbehandling
 

Hälsokliniken.

På köpmangatan 41 hittar du vår hälsoklinik. Vi erbjuder arbetsterapi, friskvård och rehabiliterande insatser. Hos oss kan du få medicinsk laserbehandling för stela/värkande leder och muskler, friskvårds- och idrottsmassage, handrehabilitering m.m. Du kan läsa mer om våra behandlingar här.

Läs mer

Your Ability AB växer

Är du en flexibel och driven arbetsterapeut som är öppen för nytänk så är du mer än välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar.

Ansök här

Kontakta oss för mer information kring våra tjänster och offertförfrågningar.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer kring våra eventuella tjänster.

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Meddelande