Din partner inom rehabilitering

Boka behandling

Välkommen till oss

Your Ability AB är ett arbetsterapeutiskt konsultföretag. Vi arbetar ut mot företag och vårdgivare där vi stöttar upp med konsultativ tjänstgöring vid behov.
Vi arbetar även med privat personer via vår klinik i Eskilstuna där vi erbjuder arbetsterapeutiska insatser samt friskvård/idrottsmassage.

Privatperson Företagare

Utredningar och bedömningar.

Våra utredningar utgår alltid från evidensbaserade arbetsterapeutiska instrument som vi har god erfarenhet att tillämpa. Vi har kompentens att utföra utredningar och bedömningar: Arbetsförmågebedömningar, ADL-bedömningar, Hjälpmedelsbehovs-bedömningar, aktivitetsnivåer m.m.

Konsultativ tjänstgöring.

Vi erbjuder tidsbestämd tjänstgöring när er verksamhet behöver uppstöttning. Vi erbjuder både arbetsterapeutisk konsulttjänstgöring samt tjänstgöring som rehabkoordinator. Då vi är ett konsultföretag erhåller alltid er verksamhet en utvärdering av oss efter vår tjänstgöring, där vi sammanfattar vår tid hos er. I denna utvärdering kan eventuella tips och råd kring vidareutveckling och förslag på effektivisering av er verksamhet förekomma.

Föreläsningar.

Vi erbjuder diverse olika föreläsningar som alltid utgår från ett perspektiv av arbetsterapi. Vi har föreläsningar kring Aktivitetsbalans, återgång till arbete. Vi erbjuder även att hålla i delar av gruppföreläsningar/behandlingar som PEGASUS.

Elevhälsa - för ett jämlikt lärande.

Är du en rektor eller utvecklingsansvarig som också strävar efter ständig förbättring inom er verksamhet? Låt oss på Your Ability då berätta mer om vårt skolpaket. Klicka på knappen nedan för att läsa mer.

Läs mer

Your Ability AB växer

Är du en flexibel och driven arbetsterapeut som är öppen för nytänk så är du mer än välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar.

Ansök här

Kontakta oss för mer information kring våra tjänster och offertförfrågningar.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer kring våra eventuella tjänster.

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Meddelande